Fotbollsresor London

London är hem för en större mängd fotbollsklubbar i det engelska ligasystemet.För säsongen 2014/15 är inte mindre än sex av de 20 klubbarna i Premier League hemmahörande i huvudstaden Arsenal, Chelsea och Tottenham är de tre största klubbarna i London, men West Ham kommer inte långt efter.De något mindre klubbarna är Crystal Palace och Queens Park Rangers. Utbudet av fotbollsresor till London är av naturliga skäl störst för de tre största klubbarna.

london city

Fotbollsresa Arsenal

Arsenal är en fotbollsklubb med anor. Klubben grundades 1886 och genom åren är det få klubbar inom den brittiska fotbollen som har samlat på sig fler tunga meriter än vad Arsenal har gjort. Antalet ligatitlar som Arsenal har hämtat hem genom åren är 13 och man leder dessutom statistiken när det gäller resultat i FA-cupen.

Arsenal spelar sina hemmamatcher på nya Emirates Stadium som stod klar år 2006. Arenan rymmer mäktiga 60 355 sittande åskådare, men trots det är det nästan alltid fullsatt. Det betyder dock inte att vi svenskar inte kan få tag på biljetter till Arsenals hemmamatcher.

Boka fotbollsresor till Arsenal
Om du vänder dig till en researrangör av fotbollsresor behöver du sällan eller aldrig vara orolig för att det skulle vara slutsålt till en match du vill se. Majoriteten av arrangörerna säljer både lösa matchbiljetter och paket som inkluderar hotell för två eller fler nätter. Flyg får du i regel ordna med själv, men det finns ett antal arrangörer som erbjuder helt kompletta fotbollsresor London med både biljetter, hotell och flyg.

Fotbollsresa Chelsea

Chelsea är en klassisk klubb i den brittiska fotbollen, men de största meriterna har kommit på senare år. Sedan Roman Abramovic tog över klubben 2003 har Chelsea vunnit precis allt som går att vinna (Premier League, FA-cupen, ligacupen, Europa League och Champions League).

Stamford Bridge, som faktiskt inte ligger i den kända stadsdelen Chelsea, utan i närbelägna Fulham, är Chelseas hemmaplan sedan 1905. Stamford Bridge tar omkring 42 500 sittande åskådare och det är så gott som alltid fullsatt.

Boka fotbollsresor till Chelsea

Chelsea är en klubb som blir mer populär för varje år och det avspeglas i utbudet av fotbollsresor. Idag är det en rad researrangörer som erbjuder såväl lösa matchbiljetter som mer kompletta paket med hotell och ibland också flyg.

Fotbollsresa Tottenham

Fotbollsklubben Tottenham Hotspur FC är en gammal klubb som genom åren har spelat hem en rad titlar både nationellt och internationellt. De senaste åren har klubben kanske inte övertygat, men den trogna supporterskaran följer varje match i vått och torrt.

Tottenham spelar sina hemmamatcher på White Hart Lane i norra London. Arenan är den äldsta i Premier League och det är få arenor som kan bjuda på en lika intim fotbol